Het team

Het team

 • Het team

  Marck Mulder

  Chief Executive Officer

  “Salut staat voor een grote en maatschappelijk noodzakelijke uitdaging. Het motiveert mij enorm om met ons team te werken aan laagdrempelige oplossingen die veel Nederlanders helpen de regie over hun gezondheid te nemen. Want ook voor gezondheid geldt: waar een wil is, is een weg.”

  – Marck Mulder

 • Het team

  Miriam Clercx

  Chief Legal Officer

  “Ik geloof in innovatie die er toe doet en beweging creëren en dat is precies waar Salut voor staat. Salut brengt op één plek zorg- en gezondheidsdata bij elkaar. Hierbij gaat Salut de nieuwe standaard op het gebied van het gebruik van data neerzetten. Wij vragen jou niet wat jouw data voor ons kunnen betekenen maar jij vraagt ons wat jouw data voor jou kunnen betekenen.”

  – Miriam Clercx

 • Het team

  Joos van den Eerenbeemt

  Lead Innovation Marketeer

  “Bij Salut houd ik mij bezig met onze strategie, (digitale) product- en dienstinnovaties en de inzet van data. Allemaal startend bij het individu.

  Persoonlijke ervaring leert mij dat inzicht in gezondheid je leven kan bepalen. Dit motiveert mij dit ook mogelijk te maken voor anderen!”

  – Joos van den Eerenbeemt

 • Het team

  Marcia Bos

  Health Innovator

  “Als Health Innovator initieer en organiseer ik experimenten om te begrijpen wat er voor nodig is om jou te helpen met het behouden of verbeteren van je gezondheid. Ik zoek en verbind mensen en organisaties en ben constant op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Ik geloof er in dat de toekomst van gezondheid begint bij jou.”

  – Marcia Bos

 • Het team

  Gökhan Büyüksari

  Innovation Project Lead

  “Bij Salut houd ik mij bezig met projecten rondom het meten van gezondheid, gedrag en design/UX.

  Het geeft mij energie om te ontdekken wat echt werkt en hoe we dit kunnen toepassen op innovatieve gezondheidsdiensten, zodat we een toegevoegde waarde kunnen leveren aan gezondheid.”

  – Gökhan Büyüksari

 • Het team

  Margot Haring

  Customer Engagement Expert

  “Energie krijg ik door nieuwe klant- en marktinzichten boven water te halen en deze te vertalen naar creatieve oplossingen waar onze klant blij van wordt.

  Mijn motto: wees nieuwsgierig. Nieuwsgierig zijn – je afvragen waarom de dingen zijn zoals ze zijn – laat je immers nieuwe wegen ontdekken.”

  – Margot Haring

 • Het team

  Brian Doornenbal

  Data Scientist

  “Data kunnen inzichten geven over gedrag en gezondheid. Ze kunnen overtuigen en inspireren om gezond te blijven of te worden.
  Ik geloof dat gezondheid spreekt via data.”

  – Brian Doornenbal

 • Het team

  Edgar Schwandt

  Health Innovator

  “Ik geloof in verantwoordelijkheid nemen voor je eigen lot, en daarmee de vrijheid om er zelf iets mee te doen. Ik zoek, verbind, experimenteer en leer, kijk daarbij graag wat werkt in de praktijk.”

  – Edgar Schwandt

 • Het team

  Justin Krooneman

  Research Intern

  “Als Research Intern is mijn voornaamste doel om onderzoek uit te voeren naar het meten van gezondheid, maar daarnaast versterk ik ook de rest van het team wanneer we net wat handjes te kort komen.”

  – Justin Krooneman

 • Het team

  Renz Bakx

  Trainee Analytics

  “Ik hou ervan om complexe vraagstukken te beantwoorden. Bij Salut zet ik mijn wetenschappelijke achtergrond en analytisch denkvermogen in om interessante verbanden en inzichten te vinden. Daarmee wil ik voor iedereen een persoonlijke manier vinden om aan zijn of haar gezondheid te werken.”

  – Renz Bakx

©2020 Salut. | Privacy verklaring