Je medische gegevens altijd op zak

Bij Salut zijn we ervan overtuigd dat een compleet gezondheidsbeeld niet mogelijk is zónder inzicht in je medische gegevens. De Salut app biedt daarom – zodra genoeg zorgaanbieders er klaar voor zijn – ook toegang tot je persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Zo heb je overal en altijd je medische gegevens op zak. Ivido is de ontwikkelaar en leverancier van de techniek voor jouw PGO binnen Salut. Neem een kijkje in onze agenda of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Binnenkort in de app Nieuwsbrief

Altijd toegang tot jouw medisch dossier

Verzamel je medische gegevens

In je PGO kan je je zorg- en gezondheidsgegevens eenvoudig verzamelen, beheren en delen. Je kan jouw gegevens opvragen bij je zorgaanbieder en je kan gegevens toevoegen die je handmatig hebt gemeten. Zo heb je altijd de juiste, meest actuele medische gegevens bij de hand.

Salut is er klaar voor, de techniek staat. Zodra ook de zorgaanbieders er klaar voor zijn, maken we het PGO beschikbaar in de app.

Altijd toegang tot jouw medisch dossier

Gegevens delen

Met een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) kun je straks online en op een veilige manier meer grip houden op je eigen gezondheid. Een PGO is een uitstekend hulpmiddel voor bijvoorbeeld het monitoren van een (chronische) ziekte of het beveiligd delen van gegevens met je fysiotherapeut, arts en verloskundige. Of misschien vind je het fijn om je gegevens met je partner te bespreken? Je bepaalt zelf met wie je welke gegevens deelt. Wij delen jouw gegevens nooit met derden zonder jouw nadrukkelijke toestemming! 

Altijd toegang tot jouw medisch dossier

Veilig en betrouwbaar

Ivido is de ontwikkelaar en leverancier van de techniek voor jouw PGO binnen Salut. De PGO van Ivido heeft  alle certificeringen van Medmij behaald. MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen jou en zorgverleners. Als gebruiker weet jij zo zeker dat jouw gegevens veilig zijn en heb jij de controle over jouw gegevens.

 

Altijd toegang tot jouw medisch dossier

Alles over jouw gezondheid op één plek!

  • Focus op hoe jij je voelt
  • Een helder overzicht van jouw gegevens
  • Simpel te koppelen aan je activity-tracker