Meer bewegen.
Hoe hou je het vol?

Download de Salut app

Bijhouden hoe je je voelt

Data en gevoel

Meer bewegen: makkelijker gezegd dan gedaan. Met de Salut app kom je erachter waarom je iets doet. Bij Salut geloven we in het verbinden van data en gevoel. Data – zeg maar de feiten en cijfers – kunnen je op een geweldige manier helpen om dat in de gaten te houden.

Jij geeft aan hoe goed je in je vel zit, en wij combineren dat met de feiten over jouw gezondheid. Zo simpel is het. Op basis daarvan kun je zelf bepalen wat goed voor je is. Je bent dus je eigen coach.

Regie over je gezondheid

Aan de slag!

De Salut app helpt je op weg naar een gezondere leefstijl door kleine uitdagingen. Aan de hand van jouw voorkeuren en ambities kun je met Salut aan de slag met voeding, beweging, ontspanning of (minder goede) gewoonten. Speciaal geselecteerd voor jou, passend bij het doel dat jij nastreeft.

Automatisch bijhouden

Geen zin om het zelf bij te houden?

Geen probleem! Dan doen wij dat toch voor je? Door eenvoudig je smartwatch of tracker te koppelen aan Salut, worden je gegevens automatisch ingeladen. Zo hoef jij bijna niks meer te doen. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Hoe koppel ik mijn tracker

Meer bewegen,
hoe hou je het vol?

Hoeveel beweging is genoeg voor jou? Eens per week een stevige wandeling of juist drie avonden zweten in de gym? Je gezondheid meten én verbeteren doe je met Salut. Ontdek het verband tussen wat je doet, wat je voelt en je gezondheid. Je zult verrassende patronen gaan zien en beter begrijpen hoe je gezonder kunt leven.

Ontdek wat werkt voor jouw gezondheid.
Download de Salut app

Nieuwe gewoonten in kleine stapjes

Overzicht hoe je ervoor staat
Focus op hoe je je voelt
Koppel je activity-tracker
Medische data altijd bij de hand