Bètatest Salut app

Bètatest Salut app

Wij zijn zeer verheugd: in het voorjaar van 2020 komt de eerste versie van onze app beschikbaar. Jij hebt eerder bij ons aangegeven dat je deze graag wil testen. Op deze pagina kun je meer lezen over het testen van onze app en kun je je officieel aanmelden voor de testfase.

Meer over de bètatest Direct aanmelden

Bètatest Salut app

Wat is Bètatesten?

Tijdens de Bètatest stellen wij voor het eerst onze app ter beschikking aan (een beperkte groep) gebruikers, om deze buiten ‘het lab’ uit te proberen.

Het concept en het ontwerp hebben wij eerder getest in het UX-lab. Technisch en functioneel zou alles moeten werken. Nu zijn we vooral benieuwd naar hoe gebruikers in de praktijk met onze app omgaan.

Sluit de app aan bij de behoeften van gebruikers? Welke functionaliteiten worden het meest gewaardeerd en gebruikt, en welke kinderziekten zitten er in de app? Met de bètatest kunnen we deze vragen beantwoorden.

Bètatest Salut app

Aanpak Bètatesten

De eerste versie van onze app heeft slechts beperkte functionaliteit, ofwel je kan er nog niet zoveel mee. Deze vormt echter wel de basis waarop we verder kunnen bouwen aan de grotere ambities van Salut.

De app wordt onder voorwaarden ter beschikking gesteld aan een kleine groep deelnemers. Je downloadt deze niet vanuit jouw app-store, maar ontvangt een aparte download-link en –instructie.

We vragen jou om gedurende de looptijd onze app actief te gebruiken en ons te voorzien van feedback. Wij verzamelen statistieken over het gebruik van de app en zullen je vragen naar jouw ervaringen via pop-ups en een telefonisch interview. Tussentijds kun je ongevraagd jouw ervaringen en suggesties ook met ons delen.

Aanmelden

Wil je helpen onze app te testen? Meld je dan nu aan.

Met behulp van jouw feedback kunnen wij de juiste keuzes maken en prioriteiten stellen. Op die manier draag je bij aan de verdere ontwikkeling van onze app en, uiteindelijk aan de toekomst van gezondheid.

Vind je het leuk om betrokken te blijven, dan kun je je aan het einde van de test aanmelden voor de volgende fase, waarin weer nieuwe functionaliteiten worden getest.

 • Bètatest Salut app
  Bijdragen aan de toekomst van gezondheid
  Nederlanders voelen zich in 2030 vijf jaar langer gezond.
 • Bètatest Salut app
  Looptijd
  Januari t/m maart 2020. We voeren testen uit in verschillende rondes van 1-2 weken per keer. Gedurende deze periode vragen we van deelnemers een inzet van ca. 10 minuten per dag.
 • Bètatest Salut app
  Veilig en vertrouwd
  Wij gaan zorgvuldig om met gegevens van onze gebruikers en vragen toestemming om persoonsgegevens te verwerken. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het overeengekomen doel en worden na afloop verwijderd.