Bètatest Salut app

Help onze app steeds beter te maken!

Je gezondheid meten en verbeteren doe je met Salut. Wij helpen je bij het werken aan je leefstijl: van ontspanning en beweging tot voeding en je minder goede gewoonten. En met persoonlijke tips en tools. 

Onze app werkt, maar is nog niet verkrijgbaar in de appstores. Via Testflight (Apple) en Google Play console (Android) kun jij als een van de eersten met onze app aan de slag. Dus help mee en ontdek wat werkt voor jouw gezondheid. We zijn benieuwd naar jouw mening! 

Ja, ik doe mee

Bètatest Salut app

Weet wat werkt voor jouw gezondheid.

Salut is de enige app die al jouw gezondheidsgegevens bundelt in één app. Hoe jij je voelt, wat je meet én je persoonlijke gezondheidsdossier. Zo ontdek je wanneer jij je goed voelt. Bijvoorbeeld dat je je fijner voelt als je langer slaapt, of wanneer je meer beweegt. Of dat je juist minder lekker in je vel zit wanneer je die gave serie in één week hebt gebingewatched. Aan de hand van deze inzichten kun jij je leefstijl aanpassen. Niet rigoureus. Maar met kleine stapjes. Salut help daarbij, met tips, adviezen, apps en artikelen passend bij jouw behoeftes en ambities.

Bètatest Salut app

Onze droom

Salut helpt met tips, advies, apps en artikelen die passen bij jouw persoonlijke behoeftes en ambities. Als veel mensen gebruik maken van Salut, kunnen we in de feedback steeds beter adviezen op maat geven. En uiteindelijk heel veel Nederlanders zich gezonder laten voelen. Dat is onze droom. Help je mee? 

Ja, ik doe mee

Om aan de slag te gaan met de Salut app, meld je je hieronder aan. Op de volgende pagina krijg je dan een link om onze app te downloaden via Testflight (Apple) of Google Play console (Android). Omdat we benieuwd zijn naar jouw mening, stellen we je soms in de app of per e-mail een aantal vragen.