Over Salut

Salut werkt aan een gezonder Nederland. Onze concrete missie is dat Nederlanders zich in 2030 tijdens hun leven vijf jaar langer gezond voelen. Vrij en onafhankelijk leven, dáár gaat het om. Zolang je iedere dag maar kunt doen wat je wilt doen. Daarom bieden wij een app waarin iedere Nederlander zelf aan de slag kan met zijn of haar gezondheid.

Een gezonder Nederland

Ons doel is je een totaal beeld te geven van je gezondheid. Zo helpen we je gezond te blijven en gezonder te worden. Dit doen we onder andere door je zorg- en gezondheidsdata te ontsluiten en je diensten te bieden die je helpen gezonde keuzes te maken.

Op korte termijn bieden we in onze app suggesties voor bijvoorbeeld apps, relevante nieuwsartikelen, blogs en vlogs waarmee jij aan de slag kunt. Allemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie, interesses en ambitie. Daarnaast biedt de Salut app je – zodra de zorgaanbieders klaar voor zijn – ook toegang tot een persoonlijke gezondheidsomgeving, waardoor je je medische gegevens altijd bij de hand hebt.

En jij? Jij bent je eigen coach in dit proces. Wij geven het inzicht, jij bepaalt.