Releasekalender

We werken elke dag aan onze app

Elke dag zijn we zijn hard bezig om de Salut app van steeds meer functies te voorzien. Ben jij benieuwd hoe we je in de toekomst nog meer gaan helpen met werken aan jouw gezondheid? Neem een kijkje in onze release kalender.

Release kalender

Release kalender Q3

 • Juli

  Ben je nu nog je eigen coach? Op termijn is Salut je partner! We ontwikkelen op dit moment het algoritme dat jou helpt inzicht te krijgen in jouw leefstijl. Zo krijg jij nog meer inzicht in wat werkt voor jouw gezondheid.

   

 • Augustus

  Salut wordt jouw gids in het oerwoud van gezondheidsapps. Welke vlog zou jij moeten zien? Of met welke app kun jij werken aan die ene slechte gewoonte? Salut selecteert gave apps, blogs, vlogs en artikelen die bij jouw voorkeuren en ambitie passen. Zo bieden we inspiratie op maat.

 • September

  Jouw medische gegevens altijd en overal op zak. Handig!

  De Salut app biedt toegang tot je persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Zodra de zorgaanbieders er ook klaar voor zijn en er daadwerkelijk gegevens te delen zijn, zetten we deze functionaliteit live.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij een seintje wanneer de volgende functionaliteiten live staan? Laat dan je mailadres achter en krijg als eerste updates over nieuwe functionaliteiten en meer!

Releasekalender

Alles over jouw gezondheid op één plek!

 • Focus op hoe jij je voelt
 • Een helder overzicht van jouw gegevens
 • Simpel te koppelen aan je activity-tracker