Over ons

Salut werkt aan een gezonder Nederland. Dat is hard nodig. We hebben een goed zorgstelsel en de beste zorgprofessionals. Helaas blijft het zorggebruik stijgen. Mede veroorzaakt door toenemende obesitas, diabetes 2, COPD, kanker en burn out. Deze ziektebeelden zijn deels te wijten aan onze huidige levensstijl. Dat los je met meer – en betere – zorg niet op.

Onze missie

Over Ons

Missie

Wij willen er voor zorgen dat mensen hun levensstijl blijvend kunnen aanpassen en langer gezond blijven. Onze missie is dat Nederlanders zich in 2030 tijdens hun leven vijf jaar langer gezond voelen.

 

Het team

 • Over Ons

  Marck Mulder

  Chief Executive Officer

  “Salut staat voor een grote en maatschappelijk noodzakelijke uitdaging. Het motiveert mij enorm om met ons team te werken aan laagdrempelige oplossingen die veel Nederlanders helpen de regie over hun gezondheid te nemen. Want ook voor gezondheid geldt: waar een wil is, is een weg.”

  – Marck Mulder

 • Over Ons

  Miriam Clercx

  Chief Legal Officer

  “Ik geloof in innovatie en beweging creëren en dat is precies waar Salut voor staat. Salut brengt op één plek zorg- en gezondheidsdata bij elkaar. Hierbij gaat Salut dé standaard op het gebied van datagebruik neerzetten. Wij vragen jou niet wat jouw data voor ons kunnen betekenen maar jij vraagt ons wat jouw data voor jou kunnen betekenen.”

  – Miriam Clercx

 • Over Ons

  Joos van den Eerenbeemt

  Lead Innovation Marketeer

  “Bij Salut houd ik mij bezig met onze strategie, (digitale) product- en dienstinnovaties en de inzet van data. Allemaal startend bij het individu.

  Persoonlijke ervaring leert mij dat inzicht in gezondheid je leven kan bepalen. Dit motiveert mij dit ook mogelijk te maken voor anderen!”

  – Joos van den Eerenbeemt

 • Over Ons

  Marcia Bos

  Health Innovator

  “Als Health Innovator initieer en organiseer ik experimenten om te begrijpen wat er voor nodig is om jou te helpen met het behouden of verbeteren van je gezondheid. Ik zoek en verbind mensen en organisaties en ben constant op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Ik geloof er in dat de toekomst van gezondheid begint bij jou.”

  – Marcia Bos

 • Over Ons

  Gökhan Büyüksari

  Innovation Project Lead

  “Bij Salut houd ik mij bezig met projecten rondom het meten van gezondheid, gedrag en design/UX. Het geeft mij energie om te ontdekken wat echt werkt en hoe we dit kunnen toepassen op innovatieve gezondheidsdiensten, zodat we een toegevoegde waarde kunnen leveren aan gezondheid.”

  – Gökhan Büyüksari

 • Over Ons

  Margot Haring

  Product owner

  “Energie krijg ik door nieuwe klant- en marktinzichten boven water te halen en deze te vertalen naar creatieve oplossingen waar onze klant blij van wordt.

  Mijn motto: wees nieuwsgierig. Nieuwsgierig zijn – je afvragen waarom de dingen zijn zoals ze zijn – laat je immers nieuwe wegen ontdekken.”

  – Margot Haring

 • Over Ons

  Brian Doornenbal

  Data Scientist

  “Data kunnen inzichten geven over gedrag en gezondheid. Ze kunnen overtuigen en inspireren om gezond te blijven of te worden.
  Ik geloof dat gezondheid spreekt via data.”

  – Brian Doornenbal

 • Over Ons

  Edgar Schwandt

  Health Innovator

  “Ik geloof in verantwoordelijkheid nemen voor je eigen lot, en daarmee de vrijheid om er zelf iets mee te doen. Ik zoek, verbind, experimenteer en leer, kijk daarbij graag wat werkt in de praktijk.”

  – Edgar Schwandt

 • Over Ons

  Gita Oorburg

  Manager Marketing & Communication

  “Als je je gezond voelt, zit je beter in je vel en kun je meer aan. Maar waar begin je als je wat gezonder wilt leven? En hoe hou je het vol? Salut geeft  inzicht en helpt met tips en suggesties. Het is mijn werk om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten hoe Salut hen kan helpen. En dat ze net zo enthousiast worden als wijzelf.”

  – Gita Oorburg

 • Over Ons

  Justin Krooneman

  Front-end developer

  “Als Front-end developer is het mijn taak om te zorgen dat alles wat te zien is voor onze gebruikers goed werkt. Daarnaast probeer ik door out-of-the-box te denken ons platform te innoveren op een manier die je niet overal ziet.”

  – Justin Krooneman

 • Over Ons

  Renz Bakx

  Data scientist

  “Ik hou ervan om complexe vraagstukken te beantwoorden. Bij Salut zet ik mijn wetenschappelijke achtergrond en analytisch denkvermogen in om interessante verbanden en inzichten te vinden. Daarmee wil ik voor iedereen een persoonlijke manier vinden om aan zijn of haar gezondheid te werken.”

  – Renz Bakx

 • Over Ons

  Craig Neill

  Head of Technology

  My role at Salut is to provide the in-house technical expertise on how to achieve the vision that we all share. Having a passion for technology, and with the help from my colleagues and partners, I aim to bring a predictable, reliable and safe way of interacting with Salut through our various channels.

   

Samen werken aan de toekomst van onze gezondheid begint hier!

Wilt u meewerken aan de toekomst van gezondheid? Of wilt u meer weten over hoe wij omgaan met data?

Neem contact met ons op