Samenwerking

Salut werkt continu aan het verbeteren en verbreden van ons gezondheidsplatform. In samenwerking met verschillende partijen doen we inzichten, kennis en ideeën op om ons platform steeds verder te verbeteren.

Salut en Ivido, voor een compleet beeld van je gezondheid

Bij Salut zijn we ervan overtuigd dat een compleet gezondheidsbeeld niet mogelijk is zónder inzicht in iemands medische gegevens. Daarom is een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) een integraal onderdeel van ons platform. Ivido is de ontwikkelaar en leverancier van de techniek voor de PGO binnen Salut. Met een persoonlijke gezondheidsomgeving kunnen gebruikers online en op een veilige manier zorg- en gezondheidsgegevens verzamelen, beheren en delen. De PGO van Ivido heeft als eerste PGO alle certificeringen van MedMij. MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen patiënten en zorgverleners.

Projecten

 • Samenwerking

  RZCC

  Ontsluiten zorgdata

  RZCC en Salut onderschrijven de visie om de patiënt via een PGO inzicht in zijn/haar gegevens te geven. Het RZCC faciliteert het Regionaal Zorgcommunicatie Platform (RZP) waarmee gegevens vanuit verschillende bronnen ontsloten worden naar een PGO. In 2020 worden in een pilot met behulp van het RZP drie PGO’s geïmplementeerd.

  Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

 • Samenwerking

  SamenBeter

  Fitknip zorgtegoed

  In samenwerking met het LUMC, NELL en SamenBeter onderzoeken we wat er gebeurt als je mensen een digitaal budget geeft om zelf aan hun gezondheid te werken; Dat doen we door een online winkeltje in te richten met ‘goeie’ producten in de aanbieding die aangeschaft kunnen worden.

  Wilt u meer weten over dit onderzoek, klik dan hier.

 • Samenwerking

  Radboud

  Dementie en leefstijl

  “Maintaining optimal cognitive functioning in ageing” is een onderzoek naar het voorkomen van dementie door leefstijl. De Radboud Universiteit en een consortia van universiteiten en maatschappelijke partijen, waaronder Salut gaat dit met een NWO subsidie grondig onderzoeken.

  Wit u meer weten over dit onderzoek? Klik dan hier.

 • Samenwerking

  IPH

  Gezondheid digitaal meten

  In samenwerking met Stichting IZZ, het Institute for Positive Health (IPH) en Coöperatie VGZ hebben we onderzocht hoe we ‘positieve gezondheid’ digitaal meetbaar kunnen maken. Dit zodat steeds meer mensen hun positieve gezondheid eenvoudiger in kaart kunnen brengen.

  Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Met ons samenwerken?

Ziet u mogelijkheden tot samenwerking? Klik dan op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

Contact