Het team achter Salut

Je eigen leefstijlcoach zijn: daar geloven wij in. We combineren de nieuwste inzichten op het gebied van e-health, gezondheidsdata en wetenschap. Zodat jij met een gerust hart kunt werken aan je leefstijl. En al je gezondheidsdata op 1 plek hebt. Elke dag opnieuw, waar je ook bent. Maak kennis met team Salut!

De teamleden

Foto van Marck Mulder, Chief Executive Officer

Marck Mulder

Directeur

“Salut staat voor een grote en maatschappelijk noodzakelijke uitdaging. Het motiveert mij enorm om met ons team te werken aan laagdrempelige oplossingen die veel Nederlanders helpen de regie over hun gezondheid te nemen. Want ook voor gezondheid geldt: waar een wil is, is een weg.”
Foto van Miriam Clercx, Chief Legal Officer

Miriam Clerckx

Hoofd juridische zaken

“Ik geloof in innovatie en beweging creëren en dat is precies waar Salut voor staat. Salut brengt op één plek zorg- en gezondheidsdata bij elkaar. Hierbij gaat Salut dé standaard op het gebied van datagebruik neerzetten. Wij vragen jou niet wat jouw data voor ons kunnen betekenen maar jij vraagt ons wat jouw data voor jou kunnen betekenen.”
Foto van Marcia Bos, Health Innovator

Marcia Bos

Gezondheids-innovator

“Als Health Innovator initieer en organiseer ik experimenten om te begrijpen wat er voor nodig is om jou te helpen met het behouden of verbeteren van je gezondheid. Ik zoek en verbind mensen en organisaties en ben constant op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Ik geloof er in dat de toekomst van gezondheid begint bij jou.”
Foto van Edgar Schwandt, Health Innovator

Edgar Schwandt

Gezondheids-innovator

“Ik geloof in verantwoordelijkheid nemen voor je eigen lot, en daarmee de vrijheid om er zelf iets mee te doen. Ik zoek, verbind, experimenteer en leer, kijk daarbij graag wat werkt in de praktijk.”
Foto van Gökhan Büyüksari, Innovation Project Lead

Gokhan Buyuksari

Projectleider Innovatie

“Bij Salut houd ik mij bezig met projecten rondom het meten van gezondheid, gedrag en design/UX. Het geeft mij energie om te ontdekken wat echt werkt en hoe we dit kunnen toepassen op innovatieve gezondheidsdiensten, zodat we een toegevoegde waarde kunnen leveren aan gezondheid.”
Foto van Margot Haring, Customer Engagement Expert

Margot Haring

Product Owner

“Energie krijg ik door nieuwe klant- en marktinzichten boven water te halen en deze te vertalen naar creatieve oplossingen waar onze klant blij van wordt.

Mijn motto: wees nieuwsgierig. Nieuwsgierig zijn – je afvragen waarom de dingen zijn zoals ze zijn – laat je immers nieuwe wegen ontdekken.”

Foto van Brian Doornenbal, Data Scientist

Brian Doornenbal

Data wetenschapper

“Data kunnen inzichten geven over gedrag en gezondheid. Ze kunnen overtuigen en inspireren om gezond te blijven of te worden.
Ik geloof dat gezondheid spreekt via data.”
Foto van Renz Bakx, trainee Analytics

Renz Bakx

Data wetenschapper

“Ik hou ervan om complexe vraagstukken te beantwoorden. Bij Salut zet ik mijn wetenschappelijke achtergrond en analytisch denkvermogen in om interessante verbanden en inzichten te vinden. Daarmee wil ik voor iedereen een persoonlijke manier vinden om aan zijn of haar gezondheid te werken.”
Foto van Joos van den Eerenbeemt, Lead Innovation Marketeer

Joos van den Eerenbeemt

Hoofd Product en Propositie

“Bij Salut houd ik mij bezig met onze strategie, (digitale) product- en dienstinnovaties en de inzet van data. Allemaal startend bij het individu.

Persoonlijke ervaring leert mij dat inzicht in gezondheid je leven kan bepalen. Dit motiveert mij dit ook mogelijk te maken voor anderen!”

Craig Neill

Hoofd Technologie

"My role at Salut is to provide the in-house technical expertise on how to achieve the vision that we all share. Having a passion for technology, and with the help from my colleagues and partners, I aim to bring a predictable, reliable and safe way of interacting with Salut through our various channels.Ik geloof dat gezondheid spreekt via data.”
Foto van Justin Krooneman, Research Intern

Justin Krooneman

Front-end ontwikkelaar

"Als Front-end developer is het mijn taak om te zorgen dat alles wat te zien is voor onze gebruikers goed werkt. Daarnaast probeer ik door out-of-the-box te denken ons platform te innoveren op een manier die je niet overal ziet."