De app die je helpt
met jouw gezondheid

Je gezondheid meten én verbeteren doe je met Salut. Ontdek het verband tussen wat je doet, wat je voelt en je gezondheid. Je zult verrassende patronen zien en beter begrijpen hoe je gezonder kunt leven. Hieronder lees je wat onze app allemaal kan.

Inzicht in je gezondheid

Moet ik wel echt naar de dokter?

Iedereen voelt zich wel eens niet zo lekker. Maar wanneer moet je naar de huisarts en wanneer niet? Met de ‘Moet ik naar de dokter’– functie in Salut krijg je direct een betrouwbaar antwoord. De vragen en adviezen zijn gebaseerd op de geldende medische standaarden en protocollen. Ze zijn zorgvuldig samengesteld door een team van triagespecialisten.

Een veilige online plek voor medische gegevens

Bij inzicht in leefstijl hoort ook inzicht in medische gegevens. Zo krijg je een totaalbeeld van jouw gezondheid. Daarom werken we hard aan de ontwikkeling van ons Medisch Dossier. Inmiddels staat een testversie van het Medisch Dossier in onze app. Hier kun je een koppeling maken met je huisartsgegevens.  Zo kun je eenvoudig terug lezen wat jullie ook al weer besproken hebben.

In de toekomst bereiden we het Medisch Dossier steeds verder uit. Gebruik jij bijvoorbeeld medicijnen? Met ons Medisch Dossier kun je straks het overzicht van jouw medicijngebruik makkelijk inzien. Wel zo handig: straks heb je jouw medische gegevens altijd en overal op zak!

Voor ons Medisch Dossier werken we samen met de Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) van Ivido. Deze PGO heeft alle certificeringen van MedMij. MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen patiënten en zorgverleners. Meer weten over privacy en de Medmij certificeringen? Bekijk dan dit filmpje.

Inzicht in je leefstijl

Hoe gaat het? 

Salut vraagt je elke dag hoe je je voelt. En waarom je je zo voelt. Want dat heeft grote invloed op je gezondheid.

Hou je het elke dag bij? Dan zie je verrassende patronen. Bijvoorbeeld dat je je fijner voelt als je langer slaapt. Of juist wanneer je meer bewogen hebt. Of misschien wel nadat je die gave serie in één week hebt gebingewatched. Je bepaalt zelf wat te veel of te weinig is en waar jij je goed bij voelt. Je bent je eigen coach. Onze app combineert gevoel met feitelijke metingen. Zo krijg jij een compleet overzicht.

Geen zin om het zelf bij te houden?

Geen probleem! Dan doen wij dat toch voor je?

Koppel je smartwatch of tracker aan onze app. Wij laden jouw gegevens automatisch in en jij hoeft bijna niks meer te doen. Wel zo makkelijk!

Opeens zie je hoe het zit!

Bij Salut zijn we gek op grafiekjes. Misschien jij ook wel? Wij combineren jouw data met hoe je je voelt en maken dat inzichtelijk. Met die heldere overzichten leer je elke dag beter begrijpen hoe jouw gezondheid werkt. Zo leuk kunnen grafiekjes dus zijn!

In stapjes werken aan je gezondheid

Aan de hand van jouw voorkeuren en ambities kun je met Salut aan de slag met voeding, beweging, ontspanning of (minder goede) gewoonten. We helpen je met kleine uitdagingen gezonder gedrag aan te leren. Speciaal voor jou geselecteerd. En passend bij jouw niveau en het doel dat jij nastreeft.

Extra inspiratie met partners

Wil je meer weten over specifieke onderwerpen?

Neem dan een kijkje op het startscherm in de app. Je ziet daar tegels met wisselende thema’s die we de ene keer zelf en de andere keer in samenwerking met een specialist samenstellen. Als je op de tegel tikt, vind je extra weetjes, praktische tips en verdiepende artikelen die jou verder helpen met je gezonde leefstijl.

Past het thema niet bij jou? Tik dan op het kruisje om de tegel te verwijderen. Via je profiel -> ‘Dit ben ik’ -> kun je de informatie altijd weer terughalen.

Alles over jouw gezondheid
op één plek!

Nieuwe gewoonten in kleine stapjes
Overzicht hoe je ervoor staat
Focus op hoe je je voelt
Koppel je activity-tracker
Medische data altijd bij de hand