Salut werkt aan een gezonder Nederland

Salut helpt mensen meer grip te krijgen op hun gezondheid en duurzaam gezonder gedrag te ontwikkelen. Dat is ook voor u als werkgever, inkomensverzekeraar of gemeente relevant. Immers, hoe gezonder uw medewerkers, verzekerden of klanten zijn, hoe beter hun prestaties en inzetbaarheid.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer weten

Doen wat je wilt doen

Salut is er voor iedereen

Mensen vervullen dagelijks verschillende rollen; ouder, echtgenoot, werknemer, coach op de sportclub of collectant voor goede doelen. Als je je rol goed wilt vervullen, is het belangrijk dat je fit bent, je goed voelt en kunt doen wat je wilt doen. Juist daar kan de Salut app bij helpen. Gunt u uw collega’s, werknemers, verzekerden of vrijwilligers dit ook? Neem dan contact met ons op.

Een innovatief gezondheidsplatform

Overzicht, inzicht en inspiratie

Op het Salut platform zijn gebruikers hun eigen coach. Zij bepalen zelf wat goed, minder goed, teveel of te weinig is. Salut ondersteunt ze daarbij met inzicht en overzicht. 

Onderzoek met gerenommeerde organisaties

Een gezonder Nederland

Salut werkt graag samen met organisaties om onze missie van een gezonder Nederland te bereiken. Bijvoorbeeld door onderzoek naar gezondheid of door de inzet van ons platform binnen organisaties. In de afgelopen periode hebben we verschillende onderzoeken uitgevoerd op het gebied van digitalisering en gezondheid.

Samenwerken

Samen werken aan de toekomst van gezondheid?

Ziet u mogelijkheden tot een samenwerking? Of bent u nieuwsgierig wat Salut voor uw organisatie kan betekenen? Kies dan als partner van Salut bijvoorbeeld voor een eigen tegel op het startscherm van de Salut-app! Achter deze tegel ‘hangt’ diverse content die we samen vormgeven en die direct bij de gebruiker onder de aandacht komt. En blijft, want een smartphone heb je letterlijk altijd bij de hand. Dichterbij uw doelgroep kunt u als belanghebbende partij bijna niet komen.

Een voorbeeld bekijken? Open de Salut-app en tik via het startscherm op de tegel voor zorgmedewerkers, ontwikkeld met Stichting IZZ of lees hier meer over onze samenwerking met Stichting IZZ.

Meer weten? Wij denken graag met u mee.

Contact

Alles over jouw gezondheid
op één plek!

Nieuwe gewoonten in kleine stapjes
Overzicht hoe je ervoor staat
Focus op hoe je je voelt
Koppel je activity-tracker
Medische data altijd bij de hand