Bedankt voor uw aanmelding

De proef begint met het registreren bij één van de onderstaande PGO’s. Hieronder ziet u om welke PGO’s het gaat. Als u uw favoriete PGO heeft gekozen, klikt u op de link van deze PGO en doorloopt u de registratiestappen om deel te nemen aan de proef

Kies één PGO door op het logo te klikken

Ivido

Ivido is jouw eigen veilige online omgeving. Hier kun je alle gegevens over jouw gezondheid opslaan en delen met jouw zorgnetwerk. Bijvoorbeeld met jouw behandelaar of mantelzorger. De PGO van Ivido sluit naadloos aan op een omgeving voor zorgverleners. Door deze koppeling kun je samen met jouw zorgverleners aan jouw gezondheid werken. Je kiest zelf met wie je jouw gegevens deelt. Er zijn speciale programma’s voor onder andere: chronische aandoeningen, geboortezorg, stemmingsstoornissen en COVID-19.

In deze proef kun je met Ivido de volgende gegevens ophalen:

  • Lab gegevens
  • Huisartsen gegevens en documenten
  • GGZ gegevens
  • Catharina Ziekenhuis documenten (andere gegevens volgen binnenkort)

Quli

Met Quli kun je makkelijk je eigen zorggegevens opvragen en bekijken. Dat zijn gegevens die door je huisarts en andere zorgaanbieders zijn vastgelegd. Je kunt ook zelf gegevens registreren en gegevens delen met naasten, begeleiders en zorgverleners. Jij bepaalt wat er gebeurt.

Quli heeft het MedMij-label. Je gegevens zijn dus veilig en privé.

Wil je ook altijd je eigen zorggegevens beschikbaar hebben? Thuis, onderweg en in gesprekken met artsen of behandelaren. Maak dan een account aan en vraag jouw gegevens op bij je zorgaanbieders.

In deze proef kun je met Quli de volgende gegevens ophalen:

  • Lab gegevens
  • Huisartsen gegevens en documenten
  • GGZ gegevens
  • Catharina Ziekenhuis documenten (andere gegevens volgen binnenkort)

Selfcare

Het voordeel van het Selfcare platform is de integratie van medische data en lifestyle gegevens op een enkel veilig en vertrouwd platform. Fabrikanten richten zich vaak op medische data of juist op leefstijl. De online gezondheidsomgeving Selfcare integreert al deze metingen. De gebruiker heeft de regie op dit platform door te kiezen welke metingen hij doet en Selfcare speelt hierin een ondersteunende rol. Daarnaast heeft Selfcare vitaliteit en gezondheid ook in spelvorm gegoten waardoor het vooral leuk is om hier regelmatig mee bezig te zijn.

In deze proef kun je met Selfcare de volgende gegevens ophalen:

  • Huisartsen gegevens en documenten
  • GGZ gegevens

Mede mogelijk gemaakt door

Heeft u een vraag? Bekijk de veel gestelde vragen of mail naar pgoproef@gezondmetsalut.nl en zullen we deze graag beantwoorden.