Ontdek hoe handig het is om al uw medische gegevens op zak te hebben!

Doe mee met onze PGO proef

Krijg inzicht in uw gezondheid met een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Een PGO is een veilige online plek waar u alle informatie over uw gezondheid kunt vinden. Meestal is dit een app op uw telefoon of PC. Met een PGO kunt u uw medische gegevens bekijken en als u daarvoor toestemming geeft delen met anderen zoals uw zorgverleners. Zo heeft u uw gezondheidsgegevens op één plek. Dat geeft overzicht.  In de video hieronder wordt het verschil tussen een PGO en portaal van een zorgverlener uitgelegd.

Het verschil tussen een PGO en een portaal

Veilig en betrouwbaar

U bepaalt zelf welke informatie u ophaalt bij uw zorgverleners. Het uitwisselen van de gegevens is veilig volgens de geldende veiligheidseisen. De PGO’s die meedoen aan deze proef zijn hiervoor speciaal voorzien van een veiligheidskeurmerk (MedMij-certificering). Hiermee voldoen ze aan alle strenge eisen over veiligheid en privacy die de overheid stelt.

U begint alvast met het PGO

Een persoonlijke gezondheidsomgeving geeft grip op uw gezondheid. U heeft alle informatie op 1 plek en kunt deze makkelijk delen met verschillende zorgverleners. Bovendien krijgt u inzicht in uw eigen leefstijl.

In deze proef krijgt u inzicht in medische gegevens van uw zorgverleners zoals:
• Huisartsen
• Ziekenhuis
• Laboratorium
• GGZ

Doet u mee?

Door een kleine groep mensen te laten werken met een persoonlijke gezondheidsomgeving, krijgen we inzicht in hoe het werkt, wat goed gaat, wat nog beter kan en kunnen we ontdekken hoe u het PGO ervaart.

Het proces

Wij vragen u om een jaar lang gebruik te maken van een persoonlijke gezondheidsomgeving. In deze periode sturen we u 4x een enquête en vragen we u ook of we u (telefonisch) mogen interviewen. Wij hebben geen toegang tot uw medische gegevens en zullen hier ook geen vragen over stellen. Om mee te doen aan de pilot, kunt u het formulier hieronder invullen.

Heeft u een vraag? Bekijk de veel gestelde vragen of mail naar pgoproef@gezondmetsalut.nl en zullen we deze graag beantwoorden.

Ja, ik wil meedoen

[wpforms id=”12731″ title=”false” description=”false”]

Mede mogelijk gemaakt door:

In deze proef onderzoekt Salut – samen met RZCC en PGO on Air, Huisartsen Achtse Barrier, Huisartsenpraktijk Artois, GGzE en Diagnostiek voor U – wat een persoonlijke gezondheidsomgeving voor u kan betekenen. Deze proef wordt ondersteund door de PGO alliantie en MedMij.

Heeft u een vraag? Heeft u een vraag? Bekijk de veel gestelde vragen of mail naar pgoproef@gezondmetsalut.nl en zullen we deze graag beantwoorden.