Samenwerking Vereniging Arts en Leefstijl

Salut werkt samen met Vereniging Arts en Leefstijl. We hebben dezelfde doelstelling; Nederland gezonder maken door ondersteuning te bieden op het gebied van leefstijl en leefstijlgeneeskunde.

Een gezonde leefstijl is het fundament bij preventie en de behandeling van chronische ziekten en kan het gebruik van medicatie terugbrengen. Vereniging Arts en Leefstijl denkt met ons mee over de implementatie van leefstijl in de praktijk van de huisarts. De Salut app helpt gebruikers op een individueel niveau begrijpen wat de invloed van leefstijl is op de eigen gezondheid.

Lees hier het persbericht

Vereniging Arts en Leefstijl

Vereniging Arts en Leefstijl steunt de implementatie van leefstijl in de praktijkkamer van de (huis)arts, medisch specialist en zorgprofessionals met wie hij samenwerkt. En zorgt ervoor dat leefstijlgeneeskunde een vast onderdeel wordt in het curriculum van medische en paramedische opleidingen. Daarnaast biedt Vereniging Arts en Leefstijl kennis, expertise en een netwerk aan bij beleidsmakers om de integratie van leefstijl in de gezondheidszorg te versnellen. Leefstijlgeneeskunde maakt werken in de gezondheidzorg nog leuker, vermindert medicijngebruik en maakt Nederland gezonder! www.artsenleefstijl.nl

Alles over jouw gezondheid
op één plek!

Nieuwe gewoonten in kleine stapjes
Overzicht hoe je ervoor staat
Focus op hoe je je voelt
Koppel je activity-tracker
Medische data altijd bij de hand