Met FitChef in de app sluit Salut aan op voedingstrends

Als we kijken naar de eettrends van 2022, staat gemak, eten-op-maat en online boodschappen doen hoog op de menukaart. Ook zijn we ons in Nederland steeds meer bewust van voedselverspilling en dierenwelzijn. We waarderen lokaal geproduceerd voedsel, kiezen steeds vaker voor duurzaam en willen graag iets gezonds én lekkers op ons bord (bron). Salut gelooft dat deze behoefte goed samengaat met de persoonlijke weekmenu’s van FitChef en is daarom een samenwerking gestart. Om de appgebruikers met het doel gezonder eten een extra steuntje in de rug te bieden.

Gemakkelijk gezonder eten met de weekmenu’s van FitChef

Met de weekmenu’s van FitChef in de Salut-app, spelen we niet alleen in op de huidige voedingstrends. Ook past FitChef perfect bij de missie van leefstijlapp Salut: inzicht en regie geven over je eigen gezondheid en de appgebruiker op weg helpen naar een steeds gezondere leefstijl. Het is daarom een logische stap om FitChef te integreren met de Salut-app.

Joos van den Eerenbeemt, Hoofd Product en Propositie bij Salut, over de samenwerking: “Vanuit Salut zoeken we betrouwbare partners die met hun kennis en diensten een aanvulling zijn op Salut. FitChef is zo’n partij, zeker als je ziet dat zij een gemiddelde score van 4,9 op 5 halen in diverse reviews. Ze weten op uitstekende wijze hun klanten te bedienen. En dat niveau van dienstverlening brengen wij nu naar de Salut-app. Waarmee we ook het leefstijlgebied voeding – een belangrijk onderdeel in het streven naar een gezonde(re) leefstijl – op passende wijze invullen.”

Hoe werkt FitChef?

Voor mensen die het lastig vinden om gevarieerd en gezond te koken, zijn de weekmenu’s van FitChef een welkome oplossing. Elke week ontvang je een gebalanceerd menu, op basis van persoonlijke doelen. Zoals afvallen, aankomen of op gewicht blijven. Bij het weekmenu zit een kant-en-klaar boodschappenlijstje. Zonder verspilling, want de boodschappen zijn namelijk afgestemd op de recepten en de verpakkingen van de producten. Gemakkelijk en duurzaam. Alleen nog even (online) boodschappen doen en je kunt aan de slag.

Je gezondheid meten én verbeteren doe je met Salut

Via het startscherm van de Salut-app kun jij je aanmelden bij FitChef. Vervolgens houd je in de app bij wat je eet. Als je daarbij ook elke dag invult hoe jij je voelt, ontdek je al gauw patronen. En is het makkelijker om te begrijpen hoe gezonder eten voor jou het beste werkt. Omdat je gezonder voelen meer inhoudt dan alleen je eetpatroon veranderen, kun je via de Salut-app ook werken aan meer bewegen, vaker ontspannen en slechte gewoontes ombuigen.

Meer weten?

Tik op 1 van de buttons hieronder om de info over FitChef in de Salut-app te bekijken of ga naar de app store.

 

Werk aan je gezondheid met de Salut-app