Valentijnsdag tijdens de lock-down: zo wordt het toch romantisch.

Valentijnsdag 2021: hoe vier je de liefde tijdens een lock-down? Een intiem diner voor twee in jullie favoriete restaurant zit er niet in, net zomin als een avondje tegen elkaar aanzitten in de bios of samen drankjes drinken in het café. Maar met een beetje creativiteit kan Valentijnsdag toch heel romantisch worden. Salut zette vijf Valentijn ideeën op rij. Zodat jij je lief toch kan verrassen!

1. Bestel een diner voor twee

Bestel een exclusief diner voor twee, inclusief champagne, wijnen of andere lekkere drankjes. Tafelkleed over je eettafel, kaarsen aan, muziekje erbij: je tovert je keuken of woonkamer zo om in een heus liefdesnest. Alleen jammer dat jullie zelf moeten afruimen. Maar misschien is dat op valentijnsdag alleen maar extra romantisch. Check jullie lokale restaurants voor speciale Valentijn aanbiedingen.  Tip: bestel op tijd, want meer mensen zullen dit idee hebben.

2. Valentijnsdag 2021: Ga overnachten in eigen stad

Boek een hotelkamer of een vakantiehuisje dicht bij huis. Restaurantjes zijn gesloten, maar jullie kunnen altijd nog gezellig samen koken of eten bestellen. Hotels die open zijn, bieden vaak een afhaalservice aan. En hoe heerlijk is het om even uit huis te zijn? Een andere omgeving doet vaak al wonderen voor de romantiek.

3. Maak een mooie bos- of strandwandeling

Sta samen vroeg op om een mooie wandeling in de natuur te maken. Tijdens het wandelen hebben jullie veel tijd om bij te praten of juist te genieten van de stilte om je heen. Op Frankwandelt.nl vinden jullie de mooiste wandelroutes in Nederland. Let op: het kan in het weekend druk zijn op populaire plaatsen. Het is verstandig een plekje op te zoeken waar niet iedereen naartoe gaat. Wel zo veilig in coronatijd. En: tijdens jullie romantische wandeling wil je ook niet te veel mensen om je heen, toch?

4. Maak samen een heerlijke maaltijd

Houden jullie allebei van kokkerellen? Zoek samen een driegangendiner uit en leef jullie samen uit in de keuken. Zet tijdens het koken alvast een romantisch muziekje op en verspreid kleine kaarsjes door de keuken. Zo komen jullie helemaal in de Valentijn sferen.

5. Bestel een wijn- of bierproeverij voor thuis

Houden jullie van een wijntje of een biertje maar drinken jullie altijd hetzelfde? Hoe leuk is het dan om samen nieuwe smaken te ontdekken! Tegenwoordig kun je de lekkerste wijn- of bierproeverijen thuis laten bezorgen. Zo hoef je zelf niks uit te zoeken en kun je toch samen op ontdekkingstocht. Valentijnsdag 2021 is zo gek nog niet!

De dag van de liefde komt er dus aan! En wat is er romantischer dan het sturen van een Valentijnskaart naar jouw grote liefde? Verras je liefde met deze Salut Valentijnskaart.