Weekmenu’s werken!

Wist je dat de zomer een uitgelezen periode is om te wennen aan een nieuwe gezonde gewoonte? Als jouw doel gezond afvallen, aankomen of op gewicht blijven is, ben je op de juiste plek. Ontdek in dit artikel hoe weekmenu’s jou helpen met gefocust blijven.

Gezond afvallen, aankomen of op gewicht blijven met weekmenu’s

De meesten van ons weten wel hoe je gezonder eten aanpakt. Heel kort door de bocht betekent dit namelijk meestal meer groente en fruit eten, voldoende water drinken en wegblijven van suikerrijke snacks. Maar wat nu als je echt een doel hebt? Als je op een gezonde manier je leefstijl wilt veranderen omdat je bijvoorbeeld wilt afvallen? Of juist wilt aankomen of op gewicht wilt blijven? Als het zo specifiek wordt, heb je een gericht plan nodig. Je doel op een gezonde manier bereiken met op maat gemaakte weekmenu’s, kan de juiste oplossing zijn voor jou.

Aan de slag met de weekmenu’s van FitChef

De weekmenu’s van FitChef bevatten eetschema’s die je voorzien van gevarieerde en gezonde recepten op maat. Alles is namelijk helemaal aangepast op jouw persoonlijke doel. Ook wordt er rekening gehouden met dieetwensen zoals gluten- of lactosevrij en of je vegetarisch of veganistisch wilt eten.

5 voordelen van gezonder eten met weekmenu’s

Uiteraard heb je zelf wat ingrediënten nodig om je gezonde doel te halen en nieuwe gewoonten te vormen. Bijvoorbeeld goeie moed, motivatie en wilskracht. Maar het succes van werken met de weekmenu’s van FitChef zit ‘m vooral in deze 5 voordelen:

1. Gemak

Het enige wat je hoeft te doen, is aangeven wat je doel is. Op basis daarvan krijg je kant-en-klare weekmenu’s voorgeschoteld en is het vervolgens gewoon beginnen en doen. Makkelijker kan bijna niet!

2. Wetenschap

De weekmenu’s zijn stuk voor stuk samengesteld op basis van de wetenschappelijke richtlijnen van gezond eten. Wel zo’n veilig idee.

3. Niet duur

Doordat je alleen koopt wat je nodig hebt, verspil je geen voedsel meer en ben je ook niet duur uit.

4. Gezond

Met het grote aanbod aan recepten gebaseerd op jouw doel, eet je supergezond en gevarieerd. Dat maakt het nog gezonder maakt, want door te variëren met groente en fruit, dan krijg je veel verschillende vitaminen en mineralen binnen.

5. Persoonlijk boodschappenlijstje

Boodschappen doen wordt super efficiënt met deze eetschema’s. Het digitale boodschappenlijstje van FitChef helpt jou namelijk om gemakkelijk en snel je ingrediënten bij elkaar te zoeken. Iets vergeten is hierdoor bijna geen optie meer.

Gezond afvallen, aankomen of op gewicht blijven met de Salut-app

Wil je graag gezond afvallen, aankomen of op gewicht blijven? Dan is het slim om naast gezonder eten, ook aan de slag te gaan met meer bewegen en vaker ontspannen. In de Salut-app vind je mini-uitdagingen die je activeren op verschillende leefstijlgebieden. Ook kun je vervolgens alles bijhouden. Bijvoorbeeld wat je eet, hoeveel je beweegt en of je aan ontspanning hebt gedaan. Vervolgens krijg je inzichten terug uit de app, waardoor je ontdekt wat jouw patronen zijn. En hoe je die kunt doorbreken. Dit gecombineerd met de weekmenu’s van FitChef, geeft jou een goede ondersteuning om gezonder te gaan eten. Ontdek het vooral zelf en neem een kijkje in de gratis Salut-app.

 

Werk aan je gezondheid met de Salut-app

Bronnen 

FitChef